OVER ONS

EEN KLEINE HISTORIE

Sjanet en Jos Renders, twee echte feest- en mensenliefhebbers uit het Brabantse Venhorst runden in het verleden een succesvolle ‘partyservice’. Met hun smaakvolle catering, luxe frietwagen en onuitputtelijke energie en enthousiasme verzorgden ze menig trouwfeest, verjaardagspartijtje of zakelijke borrel.

Inmiddels zijn de werkzaamheden verschoven naar het aankleden en decoreren van feesten. Een feest omtoveren tot een onvergetelijke ervaring met diverse, stijlvolle accessoires.  Dat is hun kracht. Wanneer mogen we bij u komen feesten?

0
Kopjes koffie
0
M2 opslagruimte
0
Jaar ervaring

EEN PAAR VOORBEELDEN

Dankzij ons uitgebreide assortiment, jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk kunnen we ieder feest omtoveren in uw gewenste stijl.

1 2 3
Belgische frietkraam

Belgische frietkraam

Huur onze Belgische frietkraam en verzorg zelf uw vers-gebakken snacks. De kraam wordt compleet geleverd incl. professionele frietpan.

Verkoop en verhuur

Verkoop en verhuur

Veel van onze catalogusartikelen zijn niet alleen te huur, maar ook te koop. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Party Service Jos Renders

Party Service Jos Renders

In Venhorst en ruime omgeving een begrip: Party Service Jos Renders. De werkzaamheden van Party Service Jos Renders zijn inmiddels aangepast en we richten ons nu met veel plezier op het decoreren en aankleden van feesten en partijen.

AANGENAAM

  • Jos
    Jos

    Jos Renders is de drijvende kracht achter Renders Decoratie. Dankzij zijn creatieve geest en oprechte passie voor het vak maakt hij ieder feest tot een succes.

  • Sjanet
    Sjanet

    Sjanet is de rechter- én linkerhand van Jos. Samen mooie dingen creëren, mensen verwennen en genieten van de mooie dingen in het leven, dat is waar Sjanet van geniet.

0