Over ons

EEN KLEINE HISTORIE

Onze Jos en Sjanet Renders zijn twee echte feestliefhebbers en mensen-mensen uit het Brabantse Venhorst. Jarenlang runden ze samen een succesvolle partyservice. Heel veel mensen hebben warme herinneringen aan hun smaakvolle catering en luxe frietwagen. ‘Van lange lummel tot kleine lummel’, wie herinnert zich dat niet? Daarin waren ze uniek. Met hun onuitputtelijke energie en enthousiasme maakten Jos en Sjanet keer op keer elk trouwfeest, verjaardagspartijtje en zakelijke borrel tot een hoogtepunt voor iedereen.

Een feest omtoveren dát is hun kracht! Nu doen ze dat met Renders decoratie. En verzorgen ze de aankleding van themafeesten met hun schat aan stijlvolle decoraties en accessoires. Zo maken ze ook nu nog van elk feest een onvergetelijke ervaring.

JOS

Onze Jos is de drijvende kracht achter Renders decoratie. Met zijn creatieve geest en oprechte passie en liefde voor het vak maakt hij ieder feest tot een gegarandeerd succes.

SJANET

Onze Sjanet is de rechter- én linkerhand van Jos. Samen mooie dingen creëren, mensen verwennen en genieten van de fijne dingen in het leven, dat is waar Sjanet van geniet.

OOK VOOR JOUW THEMAFEEST DE WOW-FACTOR?

Neem vooral contact met ons op, wij helpen je graag met verkoop of verhuur!

EEN KLEINE GREEP UIT ONZE MOGELIJKHEDEN

Met ons omvangrijk assortiment aan themafeest decoraties en accessoires, jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk toveren we ieder feest om in de gewenste stijl.

BELGISCHE FRIETKRAAM

Huur bij Renders decoratie onze Belgische frietkraam en verzorg zelf je vers gebakken snacks. De kraam wordt compleet geleverd met professionele frietpan. 

NOSTALGISCHE HOUTEN WIJNKAR

Maak je feestje, bedrijfspromotie, evenement of verkoop van wijnen tot een succes en huur onze prachtige houten wijnkar. Je mag zelf de wijn verzorgen. Maak het compleet met de eiken wijnton als statafel.

VERKOOP EN VERHUUR

Je kunt onze decoratie en accessoires kopen en huren. Neem alvast een kijkje in onze online catalogus of kom naar onze verkoopkamers. Wij helpen je graag. 

AUTENTHIEKE HOUTEN IJSKAR

Onze nostalgische houten ijskar geeft jouw feest, bedrijfspromotie, evenement of verkoop van ijs een extra feestelijk tintje. Geschikt voor schepijs of hand consumptie-ijs dat je zelf erbij mag verzorgen.

DECORATIE & AANKLEDING

Renders decoratie heeft jarenlange ervaring in partyservice. Wij toveren met veel plezier ook jouw feest of partij om in een smaakvol themafeest dat iedereen nog lang zal heugen.